zaterdag 31 juli 2010

Award!

En jawel, ook ik heb de stylish blogger award gekregen, en wel van Hermiek! Dankjewel!En wat is dan nu de bedoeling, ik moet 5 dingen over mezelf vertellen, en de blog doorgeven aan 5 anderen!
Goed, laat ik maar van start gaan!

1. Sinds maart woon ik samen met mijn vriend, en dat bevalt super!! We hebben het erg naar ons zin samen, en komen nu met veel plezier bij alle ouders over de vloer! En alle ouders ook bij ons, wat ik dan weer erg gezellig vind!
2. Afgelopen jaar heb ik het eerste jaar van de PABO achter de rug, en ik ben trots, want ik heb mijn propedeuse in 1 jaar gehaald! Ik weet zeker dat de PABO helemaal mijn ding is, en stiekem kan ik niet wachten tot ik mijn eigen klas heb!
3. Van kinds af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest, en dan op allerlei verschillende manieren. Ik heb een erg creatieve moeder, waar ik alles samen mee deed! Kaartjes maken, schilderen, tekenen, naaien, borduren, haken, breien.........
4. Sinds een paar maanden heb ik me ingeschreven bij de sportschool. Het leek me altijd vreselijk om fitness te doen, maar ik wilde meer gaan bewegen, en het leek me een goede optie. Ik moet zeggen dat mijn mening 100% is bijgedraaid, en ik vind het sporten heerlijk!!! Ik doe nu samen met een vriendin een paar groepslessen in de week, en ik voel me er veel beter door! Ook fitness ik gewoon op de apparaten die er staan, en daar voel ik me ook lekkerder door in mijn vel!
5. En als laatste, deze week heb ik voor het eerst sinds 2 jaar weer een broek gekocht! Ik liep al 2 jaar lang alleen maar in rokjes en jurkjes. Ik voelde me hier fijner in. Maar na het sporten kan ik toch wel merken dat ik een strakker lichaam krijg, dus ik heb een broek gepast en ik moet zeggen, hij zat heerlijk, en hij stond ook super!

Nu zal ik deze award ook nog graag door willen geven aan 5 van mijn volgers;
- Lieve Lyntje
- Thalia's Atelier
- Annemarie's breiblog
- Anni-tas
- B.D Design Crafts


5 opmerkingen:

 1. Leuk om te lezen!! En super dat je beter in je vel zit en weer lekker een broek aan kan! :) Respect voor het volhouden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met de award juf Marjo ;-)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat leuk dat ik 'm van je krijg! Ik had 'm al gehad inderdaad haha maar elke award is welkom natuurlijk. Dankjewel!!!

  Groetjes,
  Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd en Leuk! Dank je wel voor de award ik ga hem van de week invullen.

  Lieve groetjes van juf Thalia ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi Marjo, gefeliciteerd met je award, leuk om over je te lezen. ik ben ook graag creatief bezig, nou ja, met tijden dan ;)
  Ik gooi drie briefjes met je naam erop in de giveaway schaal. Leuk dat je meedoet, 3 kansen!!
  Een gezellige avond nog. xx

  BeantwoordenVerwijderen