zaterdag 31 juli 2010

Award!

En jawel, ook ik heb de stylish blogger award gekregen, en wel van Hermiek! Dankjewel!



En wat is dan nu de bedoeling, ik moet 5 dingen over mezelf vertellen, en de blog doorgeven aan 5 anderen!
Goed, laat ik maar van start gaan!

1. Sinds maart woon ik samen met mijn vriend, en dat bevalt super!! We hebben het erg naar ons zin samen, en komen nu met veel plezier bij alle ouders over de vloer! En alle ouders ook bij ons, wat ik dan weer erg gezellig vind!
2. Afgelopen jaar heb ik het eerste jaar van de PABO achter de rug, en ik ben trots, want ik heb mijn propedeuse in 1 jaar gehaald! Ik weet zeker dat de PABO helemaal mijn ding is, en stiekem kan ik niet wachten tot ik mijn eigen klas heb!
3. Van kinds af aan ben ik altijd al creatief bezig geweest, en dan op allerlei verschillende manieren. Ik heb een erg creatieve moeder, waar ik alles samen mee deed! Kaartjes maken, schilderen, tekenen, naaien, borduren, haken, breien.........
4. Sinds een paar maanden heb ik me ingeschreven bij de sportschool. Het leek me altijd vreselijk om fitness te doen, maar ik wilde meer gaan bewegen, en het leek me een goede optie. Ik moet zeggen dat mijn mening 100% is bijgedraaid, en ik vind het sporten heerlijk!!! Ik doe nu samen met een vriendin een paar groepslessen in de week, en ik voel me er veel beter door! Ook fitness ik gewoon op de apparaten die er staan, en daar voel ik me ook lekkerder door in mijn vel!
5. En als laatste, deze week heb ik voor het eerst sinds 2 jaar weer een broek gekocht! Ik liep al 2 jaar lang alleen maar in rokjes en jurkjes. Ik voelde me hier fijner in. Maar na het sporten kan ik toch wel merken dat ik een strakker lichaam krijg, dus ik heb een broek gepast en ik moet zeggen, hij zat heerlijk, en hij stond ook super!

Nu zal ik deze award ook nog graag door willen geven aan 5 van mijn volgers;
- Lieve Lyntje
- Thalia's Atelier
- Annemarie's breiblog
- Anni-tas
- B.D Design Crafts


woensdag 21 juli 2010

Crea - Bea


Vorige week ben ik heerlijk een weekje samen met mijn vriend naar Terschelling geweest!
We hebben het erg naar onze zin gehad!

En na zo'n leuke vakantie, met veel foto's, moet de creativiteit weer uit de kast gehaald worden voor een origineel vakantie fotoboek!
Ik vind het heerlijk om lekker te knutselen met mooie papieren. Ik ben op dit moment al over de helft, en mijn tafel ziet er op het moment zo uit........



Voordat we op vakantie gingen wilde ik nog wel heel graag een nieuw tasje maken. Ik heb zelf genoeg tassen, maar ik wilde er 1 voor op vakantie die niet te groot was. Er hoefden maar een paar spulletjes in, dus zocht ik naar een patroon voor een klein tasje.
Op deze website vond ik een heel schattig tasje, maar deze was iets té klein.
Ik verdubbelde alle maten, maakte er een rits in, en zette er een schouder bandje aan...
Tadaaa....

Ik was erg blij met het resultaat! Hij was ook heel erg handig op vakantie!

Als ik deze week mijn fotoboek af heb, dan stort ik me weer op sleutelhangers maken, omdat ik ineens wel heel veel verzoekjes kreeg!

Liefs, Marjo

donderdag 8 juli 2010

Nieuw stoffen!



Gisteren ben ik met mijn moeder en oma naar Doetinchem geweest! Mijn oma wilde daar bij iemand op bezoek, en dat gaf mijn moeder en mij de gelegenheid om naar Doetinchem te gaan! Hierboven zie je de super leuke stoffen die ik daar heb gekregen! Ik ben er heel erg blij mee! Zoals jullie misschien wel kunnen zien, hebben we ook een stop gemaakt bij de Ikea ;)!



En omdat ik toch deze week vakantie heb, en alleen thuis ben, heb ik de naaimachine naar beneden gebracht en vanmorgen dit schattige tasje gemaakt (tutorial van deze site!)! Ik hoop dat er komende dagen nog meer dingen zullen volgen!

En wat krijg ik al veel volgers zeg! Ik vind het leuk dat veel mensen geïnteresseerd zijn in mijn blog!
Volgende week eerst een weekje vakantie vieren, maar daarna ga ik gauw een give away organiseren!!

Lieve groetjes,
Marjolein


donderdag 1 juli 2010

Een ochtendje prutsen



Wat er na een ochtendje knutselen te voorschijn kwam!

Ik wilde graag wat kleine sleutelhangers maken voor wat vriendinnen. Ik heb ze zelf de kleurtjes laten kiezen, en ik vind ze best schattig geworden!

Nu ik ze geshowt heb aan mensen om me heen, heb ik ineens heel veel aanvragen haha!
Gelukkig heb ik vakantie, want zo ben ik nog wel een poosje zoet.... ;)